TOP
Vegeu tots els festivals

Festa Sant Josep és Música & Rock Island Festival

Esdeveniment amb concerts de bandes de rock americà, ‘food trucks’, fira de vinil, projecció de documentals i mercat ambulant, al recinte cultural de Caló de s’Oli

Data
Es celebra durant un cap de setmana, a primers del mes d'abril.
Lloc
Auditori Caló de s’Oli. Carrer de Màlaga. Cala de Bou
Com arribar
Web
greatriveribiza.business.blog
Xarxes

Carteles

2019

RIF 2019

2020

RIF 2020

2022

RIF 2022

La Festa Sant Josep és Música es celebra a l’abril al recinte de l’Auditori Caló de s’Oli i l’organitzen conjuntament l’Ajuntament de Sant Josep i l’Associació Cultural Great River Road. Ofereix un ampli programa d’activitats relacionades amb la música, entre les quals destaquen la celebració del Rock Island Festival, esdeveniment que porta a l’illa a importants bandes del subgènere del rock americà d’arrels, que comparteixen l’escenari amb bandes locals. A més, es projecta cinema documental relacionat amb la música, hi ha food trucks amb menjar de carrer d’arreu del món, s’organitza una fira de vinils i també hi ha mercat ambulant amb roba vintage i motera i productes artesanals.

Les dues primeres edicions del Rock Island Festival varen tenir lloc en 2019 i 2020 i es varen celebrar a la carpa del Passeig de ses Fonts, de Sant Antoni de Portmany. Varen actuar grups com The Electric Alley, Four Strings, The Burning Shack, Uncle Sal, Jodie Cash, The Soul Jackey i Red Beard. Per a la tercera edició, en 2022, el festival es va traslladar a l’altre costat de la badia, a Caló de s’Oli, integrant-se en la Festa Sant Josep és Música. Va comptar amb les actuacions de The Bo Derek’s, Rusty River, The Empty Bottles, Vudu Delta, Fat Gumbo Bradley i Rels.

Vídeos

The Bo Derek’s (III Rock Island Festival)

The Empty Bottles (III Rock Island Festival)

Rusty River (III Rock Island Festival)

Fat Gumbo Bradley (III Rock Island Festival)

Vudu Delta (III Rock Island Festival)

Rels (III Rock Island Festival)