TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Metal / Rock / Swing

XIII Correbars, amb grups als bars del poble i l’actuació final de Ses Sopris

25 de març de 2023 / 19:30 h - 26 de març de 2023 / 01:00 h

Joan F. Ribas

Dins del programa de les festes patronals de Sant Josep de sa Talaia, es celebra una altra edició del popular festival Correbars, on els bars del poble ofereixen tapa i canya, vi o refresc. Com sempre, en aquests establiments hi haurà bandes tocant en viu i, a més, el grup de The 3 Wise Monkeys oferirà el tradicional concert itinerant sobre un camió, que anirà fent parades per tot el poble. El final de festa serà a càrrec de Ses Sopris, que actuarà a la renovada plaça al costat de l’Ajuntament.

Els espectacles que oferiran els bars de la localitat són els següents: Thre3vil (Can Bernat Vinya), el Dj 53R610 acompanyat de Wild Percussion (60 Grados Gastrobar), Carmona from Supa Disco Hits 80/90 (Bar del Centre de Majors), Swingin Tonic (Can Riku), Dj Law-less (Coyote) i Uncle Sal (Es Galliner).

Ses Sopris (Foto: Joan F. Ribas)

Ses Sopris és un grup musical que va néixer a Sant Josep el 1995. Des de llavors, despleguen un rock que ells mateixos defineixen com a “pudent”, inspirat en els clàssics d’aquest gènere, així com en el punk i el heavy metal. A vegades respecten les lletres d’aquestes cançons, però altres les substitueixen per versions en eivissenc, on introdueixen temes que res tenen a veure amb l’original. Ells són Vicent Ribas, Ite (veu i guitarra); Pep Prats, Beneton (guitarra), Sara Arribas (baix) i Andreas Fernández (bateria).

The 3 Wise Monkeys (Foto: Joan F. Ribas)

The 3 Wise Monkeys és un potent trio que ofereix un ampli repertori de versions de temes clàssics de rock, popularitzats per The Beatles, The Rollings Stones, The Police, The Clash, The Jam, Elvis Presley o Lenny Kravitz, entre altres. El grup el componen tres veïns de Cala de Bou: l’anglès Steve (guitarra i veu), el francès Pat (baix i veu) i el basc Aymar (bateria).

Thre3vil (Foto: Joan F. Ribas)

Thre3vil és una de les diferents bandes impulsades per Marc Riera, un dels cantants de rock dur més importants del panorama eivissenc i nacional, ja que també és la veu de la formació granadina Azrael. A Thre3vil Marc s’ocupa de la veu i la guitarra, al costat d’Héctor Lacalle (veu i baix) i Álex Costa (bateria). Compten amb un ampli repertori de temes de metal i de rock cantats en anglès, de bandes de diferents èpoques, preferentment dels 90 i la primera dècada del segle XXI, com Ramones, Korn, Him, Misfits o Iron Maiden.

Swingin Tonic (Foto: Joan F. Ribas)

Swingin Tonic constitueix un projecte musical integrat per diversos artistes, que lideren el guitarrista Iván Pacheco i la cantant Claudia Otelli. Actuen en format duo, trio, quartet i septet. El seu repertori engloba diferents estils, com a swing, blues, bossanova i jazz, inspirant al públic a evocar les èpoques que van emmarcar cadascun d’aquests estils.

Uncle Sal (Foto: Joan F. Ribas)

La banda eivissenca de rock americà Uncle Sal, fundada el 2010 i amb diversos discos a l’esquena, és un dels grups habituals en locals de concerts i festivals de l’illa. El formen Soulman Sal (veu i guitarra), Francis Fastfingers (baix), Artimus Gabe (bateria), Ferran Nogués (guitarra) i Cristian Krivoruchko (Hammond). Les seues influències brollen del rock americà dels 70, des dels Allman Brothers a Neil Young i Bob Dylan. A més d’un extens repertori propi interpreten versions molt personals de clàssics del rock americà i artistes més actuals.

Descarrega el programa complet de les festes de Sant Josep

Concert gratuït
Mapa