TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Swing

Parada de Chino Swingslide a Can Jordi Blues Station, en la seua minigira per Eivissa

26 setembre / 19:00 h - 21:00 h

Joan F. Ribas

Un dels bluesman carismàtics que tots els anys sol visitar l’illa és el guitarrista i cantant argentí Chino Swingslide. Com no podia ser d’una altra manera, aquest dijous, en la seua minigira per Eivissa, fa parada a Can Jordi Blues Station, on ja ha ofert un grapat de concerts memorables. L’acompanyaran alguns músics locals.

Hernán Senra (Buenos Aires, 1980), més conegut com a Chino Swingslide, és un dels més destacats músics del circuit del blues de Barcelona, amb un estil propi i inconfusible. Ha fet gires per tot el món, des dels Estats Units a Itàlia, passant per Portugal, Rússia i, per descomptat, Espanya. Eivissa és una de les seues parades habituals, on ha actuat en solitari, amb la banda Chino & The Big Bet i acompanyat dels locals Bluesmàfia i es Saligardos. També ha participat en el memorial Dave on my Mind i en diverses edicions de la Mostra de Blues i Músiques d’Arrels Negres de Sant Josep.

Té una veu potent i ben modulada, herència del seu passat com a músic de carrer, i és un guitarrista fora del comú amb un dobro entre les mans, instrument també conegut com a guitarra resofònica o ressonadora, que sempre toca amb slide. Li interessen molts gèneres, especialment el blues i el swing, però també el jazz manouche, el bolero i, com a bon argentí, el tango. Ha gravat mitja dotzena de discos al costat de músics de la talla de Nathan James o Víctor Puertas.

Concert gratuït

Lloc

Can Jordi Blues Station
Carretera Eivissa-Sant Josep kilómetro 8
Sant Josep de sa Talaia, 07830 España
+ Mapa de Google
971 800 182
Informació del músic
Chino Swingslide
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa