TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Jazz

El sextet Ichos, amb el seu jazz d’estil hard bop, en el Sol Post a s’Oli Fest

31 agost / 20:00 h - 22:00 h

Aquest estiu es celebra en el recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli la segona edició del Sol Post a s’Oli Fest, un cicle de concerts organitzat per l’Ajuntament de Sant Josep que té lloc tots els caps de setmana, del 6 de juliol fins al 7 de setembre. El certamen compagina grups locals amb figures nacionals com El Canijo de Jerez, Yacaré, Awakate, La Cuarta Cuerda o Cafè Dakar, el projecte d’Andrés Coll i Carlos Sarduy, entre altres. La barra i els food trucks obren a les 20 hores i el concert s’inicia amb la posta de sol.

La banda escollida per a aquest penúltim concert és Ichos, un sextet creat el 2023 per músics professionals de l’illa, que es varen unir per a crear i tocar jazz, especialment dins de l’estil hard bop. Aquest subgènere va néixer en els anys 50 i entre els seus referents trobam a artistes com Art Blakey & The Jazz Messengers, Miles Davis Quintet, Cannonball Adderley Quintet i Horace Silver, entre altres.

El grup el formen Naco Aschei (trompeta), Víctor Ávila (saxo alt), Vicent Tur (trombó), Chelu García (teclats), Txumari García (contrabaix) i Dani Marín Cano (bateria). Van participar en el Festival Eivissa Jazz 2023 i el seu repertori està compost per estàndards de jazz i, sobretot, temes propis, que van des del hard bop fins al blues, el funk i el jazz modal.

Més informació sobre el certamen en aquest enllaç.

Concert gratuït

Lloc

Auditori Caló de s’Oli
Carrer de Màlaga, 07829, Illes Balears
Sant Josep de Sa Talaia, 07829 España
+ Mapa de Google
Informació del músic
Ichos
Envia l'esdeveniment als teus amics
CARTEL GENERAL_A3_Imprimir_page-0001
Mapa