TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues

El bluesman Blas Picón, a Can Jordi Blues Station amb la millor companyia

14 gener / 13:00 h - 15:00 h

El segon dissabte de cada mes la música sol arribar a Can Jordi Blues Station de la mà de David Barona, magnífic bateria asturià establert a Eivissa. Amb ell han actuat músics com Martín Burguez, Betta & Sanpa, Iker Piris, Alberto Burguez, Luis Fuente, César Crespo i José Luis Pardo, entre altres; tots ells grans noms del circuit nacional de blues. En aquesta ocasió, el convidat especial és Blas Picón (Barcelona, 1969), cantant, armonicista, percussionista i compositor, que a més arriba acompanyat del famós guitarrista madrileny Pablo Sanpa, que ja va visitar la Station amb la cantant Betta Berodia, oferint un dels concerts més enèrgics que vàrem poder gaudir el 2022. A la bateria, lògicament, estarà Barona.

Picón és, a més d’un dels músics més influents del panorama del blues a la Ciutat Comtal, un inconfusible gegant de dos metres. La seua història amb la música i el blues es va assentar quan va deixar de treballar a la fàbrica de la Seat després de vuit anys i va obrir un bar mític juntament amb tres amics de l’institut: el Honky Tonk Blues Bar, al barri de Sants, que acabaria aglutinant durant anys el millor d’aquest gènere musical a Barcelona.

Picón ha actuat a centenars d’escenaris d’Espanya i Europa, ha acompanyat a artistes internacionals de la talla de Kim Lenz, Mitch Woods, Billy Lee Riley, Mike Sanchez, Little Rachel, Mark Tortorici o Nick Curran, i ha liderat bandes de gran èxit com The Junk Express, The Lazy Jumpers o Three Time Losers, i altres projectes al costat de bluesmen com Iker Piris, Óscar Rabadán o Mario Cobo. Entre els seus últims treballs destaca el llibre-disc Aires de Tormenta, que inclou cançons seues a manera de banda sonora de les històries ambientades a principis del segle XX que escriu el periodista, novel·lista i crític musical Manolo López Poy.

Concert gratuït

Lloc

Can Jordi Blues Station
Carretera Eivissa-Sant Josep kilómetro 8
Sant Josep de sa Talaia, 07830 España
+ Mapa de Google
971 800 182
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa