TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Rock

Can Tommy rep al guitarrista britànic Chris Lee i la seua banda The Mojo Stand

17 juny / 16:00 h - 18:00 h

Joan F. Ribas

Gran concert aquest dissabte a Can Tommy de la mà del cantant i guitarrista britànic Chris Lee, famós per tocar a l’estil de Jimi Hendrix I Stevie Ray Vaughn, acompanyat de la seua banda The Mojo Stand, ja plenament rodada i afinada, i composta per tres músics de màxim nivell: el baixista Dennis Herman, el teclista Alex O’Brien i el bateria Javier Roig, amb els quals oferirà un repertori de clàssics del blues i el rock and roll.

Lee va ser un músic molt popular en els bars de Sant Antoni i altres escenaris de l’illa, des dels anys 90 fins a mitjan dècada passada, quan es va mudar novament a Anglaterra. Tots els que van freqüentar els carrers del West End en els anys noranta el van veure cantar i el reconeixen pel seu mestratge a la guitarra i el seu aspecte d’indi siux. Lee va tornar a Eivissa en l’estiu de 2022 i va formar aquest grup per a actuar en diferents escenaris de l’illa.

El músics ha actuat en llocs tan dispars com Munic, el Japó, Los Angeles o Anglaterra, i ha compartit escenari amb artistes consagrats, com Jimmy Page, Robert Taylor, Ron Wood, Eric Burdon o Javier Vargas. Durant la seua etapa a Eivissa, vam poder veure’l amb Blues Dave, Jon Michell, Norberto Rodríguez, Esteban Cabezos, Víctor Gressely o Dennis Herman i, en els seus últims anys a l’illa, amb la banda Putumayo Project, impulsada pel popular cantant holandès ja mort, Rick DeVito.

Concert gratuït

Lloc

Can Tommy
Avinguda de Vicent Serra, 28. Sant Jordi + Mapa de Google
971 072 323
Informació del músic
Chris Lee
Envia l'esdeveniment als teus amics
IMG_8707
Mapa