TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Folk

Audició oberta al públic de Can Blau Gòspel, dirigit per Nacho Melús

12 de febrer de 2023 / 13:00 h - 14:30 h

El Cor de Gòspel de Can Blau ha organitzat per a aquest diumenge una audició oberta al públic, amb l’objectiu de mostrar els resultats del taller de perfeccionament que imparteix durant el cap de setmana Nacho Melús. El dirigiran el propi Melús i Nadia Acebal.

Melús va néixer a Barcelona, es va formar en el Conservatori Superior del Liceu en cant clàssic, en el Taller de Músics en cant modern i a l’Escola Memory de Barcelona en teatre musical. Actualment compagina el seu treball d’actor i cantant amb la de compositor, lletrista, director coral i professor de cant. En els últims anys s’ha enfocat principalment en la interpretació i ensenyament de la música gòspel. Actualment dirigeix la formació The Beating Souls i imparteix tallers especialitzats en tècnica vocal, ritme i gòspel-flamenc-fusió per a corals.

El repertori que es treballa durant el taller són dos peces de la seua creació: ‘Alpha and Omega’ i ‘Glorious Prayer’, així com dos clàssics contemporanis del gènere: ‘Joy’, de Vashawn Mitxhell, i ‘For Your Glory’, de Trasha Cobbs.

Can Blau Gòspel es va formar a principis de l’any 2007 i està integrat per persones a les quals els agrada cantar i volen passar-ho bé interpretant música viva i rítmica. La formació forma part de l’Escola Municipal de Música de Can Blau.

Concert gratuït

Lloc

Can Blau
Cami d’en Dentals, 26. Sant Agustí + Mapa de Google
871 904 288
Envia l'esdeveniment als teus amics
taller de gospel 2 (3)
Mapa