TOP
Actualitat

Així sona ‘Madre’, el primer single del cantautor Cosme Daniel

El jove cantautor eivissenc Cosme Daniel acaba de publicar el primer single a les principals plataformes de música per streaming. El tema porta per títol ‘Madre’ i és una preciosa balada que va compondre l’any passat a l’illa. Segons l’artista, “la cançó fa referència al nen interior que busca a la Mare en els seus moments difícils. És una composició orgànica i alternativa”, ha explicat a Sant Josep és Música després del llançament.

Cosme Daniel de Juan resideix a Santa Eulària i porta fent concerts per l’illa des que tenia 18 anys. Ha actuat sovent a duo amb el seu germà bessó, Ángel Miguel de Juan, amb el qual va formar el grup Coän. Des de fa algun temps es dedica a compondre cançons d’autor, buscant el seu propi estil. Actualment està preparant un primer EP amb quatre temes inspirats en les seves experiències personals, entre els quals figura ‘Madre’.

En el seu espectacle alterna les seues cançons amb versions amb tocs de folk, música llatina i jazz. Actua amb freqüència en el municipi de Sant Josep i pròximament podrem tornar a veure’l en directe. En concret, actua el 12 de juliol, a les 20 hores, en el restaurant Rosanas, i el 18 de juliol, a la mateixa hora, a Cas Costas.