TOP

Vegeu tots els músics
Metal / Rock

Face The Maybe

Potent quartet de metal progressiu fundat el 2009 a Barcelona, amb un fort vincle amb Eivissa, ja que dos dels seus membres són de l’illa.

Contacte
facethemaybe@gmail.com 687 615 308
Xarxes
Plataformes

Face The Maybe és un quartet de metal progressiu fundat a Barcelona el 2009, encara que amb la meitat dels seus components eivissencs i un vincle constant amb l’illa, on han celebrat diferents concerts. La qualitat de la seua proposta musical els ha portat a compartir escenari amb noms del gènere tan importants com The Algorithm, Persefone, Hacride o Hacktivist. Compta amb dos àlbums d’estudi i un altre en directe: Insight (Nat Team Media, 2011), The Wanderer (Rock CD Records, 2016) i Face The Maybe (Live) (Face The Maybe, 2020).

Està format per Tomás Cuñat a la veu i Eimel Trejo a la guitarra, ocupant-se de la secció rítmica els eivissencs Frederic Torres al baix i Joan Carles Marí a la bateria, també companys a Joven Dolores. Els quatre, tots ells músics professionals, exploten la seua vena artística més contundent en aquest projecte.

Entre els seus principals assoliments figura haver guanyat el certamen BN Fest 2013, realitzar la gira The Wanderer Tour per les principals ciutats espanyoles entre 2016 i 2019 o acompanyar al grup britànic de rap metal Hacktivist obrint els concerts de la seua gira europea de 2019, entre altres.

El 2024, després d’un període de descans, la formació ha començat a llançar diversos singles, com ‘Embrace’ o ‘Fragile’, que formen part del que serà el tercer àlbum d’estudi, ara en ple procés de creació. Una vegada acabat, aquest treball marcarà el retorn del grup als escenaris.

Vídeos

‘Fragile’

‘The Wanderer’

‘All That I See’

‘The Island’