TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Jazz / Pop / Rock

Los Marí Thomas i Esta me la sé, a la festa de Tots Sants de Sant Josep

1 novembre / 13:00 h - 20:00 h

Sant Josep celebra Tots Sants amb una gran festa a la zona per als vianants annexa a l’Ajuntament, amb ball pagès, fruita seca, un vermut musical a càrrec de Los Marí Thomas (13 hores), la degustació d’una frita de porcella i, a partir de les 16 hores, més música, primer amb el Dj D-Ramones i, a continuació, un concert del grup Esta me la sé, amb el seu repertori de revetlla del segle XXI. Organitza Ca Sa Majora Segle XXI, amb la col·laboració del Grup Folklòric de Sant Josep de sa Talaia.

El programa complet de Tots Sants que ha desenvolupat l’Ajuntament de Sant Josep es pot consultar en aquest enllaç.

LOS MARÍ THOMAS

Reya & Jony Marí Thomas

Els assistents a la festa podran gaudir del grup Los Marí Thomas, amb un repertori de música eivissenca, espanyola i anglesa, en la majoria versions de pop, rumba i altres gèneres. El formen Andrea Marí Thomas, Reya (veu, teclats, guitarra i caixó), jove cantant, compositora, guitarrista, pianista i professora de cant, que a més ha estat una concursant destacada en el programa de talents Factor X (Tele 5), i el seu germà Jony (veu i guitarra), incorporant-se també en algunes cançons Miquel Marí Thomas, que és cantant del grup Morning Drivers, un dels que té més projecció fora de l’illa.

ESTA ME LA SÉ

Esta me la sé. Foto: Joan F. Ribas

Es tracta d’un grup que recupera l’esperit de la revetlla popular i ofereix un ampli repertori de grans èxits del segle XXI, de grups nacionals com La Oreja de Van Gogh, Estopa, El Canto del Loco, Fito y Fitipaldis, Pereza, Estopa, Extremoduro, Amaral, C. Tangana… El componen Carlus Escandell (veu i guitarra), Eduardo Marcillo (guitarra), Juan Díaz (teclat), Antonio Amores (baix) i Lidia Escandell (bateria i percussions).

Concert gratuït

Lloc

Zona vianants Ajuntament de Sant Josep
Carrer de Pere Escanellas, s/n. Sant Josep + Mapa de Google
Informació dels músics
Esta me la sé Reya
Envia l'esdeveniment als teus amics
poster tot sants
Mapa