TOP

Vegeu tots els músics
Rumba

Los del varadero

Duo rumber format per Rubén Rubio i Manu Campanario, que porta al seu estil alegre i peculiar versions de tota mena de gèneres, èpoques i artistes.

Duo format per Rubén Rubio i Manu Campanario, tots dos cantants i guitarristes. Combinen versions de diferents artistes passades pel tamís d’una rumba alegre i desenfadada, sempre amb una visió múrria i peculiar. Neixen a l’illa d’Eivissa, el 2024, quan dos amics apassionats per la rumba i el flamenc pop decideixen unir les veus. El nom del grup al·ludeix als seus inicis a la vora de la mar pitiusa, entre moments inoblidables de diversió, bon rotllo i alegria entre amics.

El seu repertori combina un ampli ventall de versions de pop i rumba, amb un toc personal i atrevit amb el qual transiten per diferents artistes, èpoques i estils. La seua intenció és fer que el públic passi una estona inoblidable. “I si desafinem, la diversió sempre estarà a to”, resa el seu lema.

Manu Campanario neix a Eivissa el 1999. El seu encant i passió per la guitarra el va portar a iniciar-se en el món de la interpretació musical fa alguns anys i, des de llavors, ha forjat un vincle indestructible amb la música, que l’ha portat a un dels seus grans somnis: poder formar un grup amb l’estil propi que sempre havia desitjat.

Rubén Rubio neix a Eivissa el 1995. El seu amor incondicional per la música el va fer estudiar musicologia i iniciar-se en el món de la interpretació musical amb la guitarra i el cant, des d’una edat molt primerencat. La seua visió polifacètica de l’art també l’ha empès a ser actor, una combinació que sovent deixa veure en els seus concerts.