TOP
Actualitat

Flamenc i blues en altes dosis a les festes de Cala de Bou!

Avui s’ha presentat el programa de festes de Cala de Bou, amb molta música i de la bona. Si l’any passat l’estrella va ser María del Monte, en aquesta ocasió acudeix el grup Alazán amb Juan Salazar de Los Chunguitos. A més, es celebra una edició molt especial del Soul Food Fest, on actuarà la diva del blues de Chicago, Laretha Weathersby, que aterra a Caló de s’Oli durant la seua gira per Europa, i també torna el Cala de Bou Express, amb actuacions per diferents bars de la zona, interconnectats mitjançant un tren turístic.

Juan Salazar, de Los Chunguitos, amb altres integrants d’Alazán

La música comença el dijous, 10 d’octubre, després del pregó, que farà la cantant del barri Verónica San Juan, a partir de les 20 hores, a la carpa situada a la cantonada dels carrers es Caló i Conca. A continuació, oferirà un concert.

El divendres 11 d’octubre, també a les 20 hores, al recinte exterior de Caló de s’Oli, serà el moment de gaudir de Juan Salazar, ‘El Chunguito’, al costat del grup Alazán, on actuen altres membres de la família Salazar, que ompliran l’atmosfera d’aires flamencs.

L’endemà, dissabte 12 d’octubre, també a Caló de s’Oli, es celebra, a partir de les 13 hores, el IV Soul Food Fest, una jornada dedicada a la música i la gastronomia nord-americanes amb actuacions de Laretha Weathersby, Five Guys Walk Into A Bar i Betterman DJ. A més, es servirà un “Chili con carne” a l’estil de Texas i també hi haurà food trucks.

Laretha Weathersby (Chicago Blues Diva)

Aquest mateix dia, ja de nit, torna el flamenc, a la carpa, a partir de les 20,30 hores, amb el quadre Ole de verdad, format per la cantaora Mati González, el guitarrista José Ángel Muñiz, el bailaor Manuel de Lola i el percussionista Luis Amador.

El rematada la posarà una nova edició del Cala de Bou Express, amb concerts per multitud de bars amb bandes locals i degustació de tapes a preus populars. Pròximament s’oferirà més informació sobre el programa de concerts i els establiments participants. Es celebra el dissabte 26 d’octubre, entre les 12 i les 20 hores.

A la presentació han assistit les regidores de Festes, Isabel Castellar, i de Cultura, María José Ríos, així com representants dels col·lectius veïnals del barri. En el programa, l’alcalde, Vicent Roig Tur, afirma que espera que “les festes de Cala de Bou i Port des Torrent ens serveixin per a créixer i millorar com a persones i com a comunitat. Són una ocasió especial per a trobar-nos, recordar velles anècdotes i també pensar en el futur”, ha dit.

“Cal destacar l’enorme treball i l’esperit de cooperació que han demostrat els vesins de Cala de Bou en l’elaboració d’aquest programa de festes, on l’Ajuntament de Sant Josep ha treballat de valent, però sempre de la mà del poble i els seus representants de les associacions. Sense ells, gran part del que ara presentam seria molt difícil de portar endavant. Són un suport indispensable”, ha afegit Isabel Castellar.

El programa de festes complet es pot descarregar a través d’aquest enllaç.