TOP

Vegeu tots els músics
Folk / Rock

El Juampix

Projecte itinerant de folk rock amb temes propis i versions, que impulsa el cantant, compositor i guitarrista argentí Juan Pablo Deverill, amb base a Eivissa.

El Juampix és el projecte solista, itinerant i inestable de Juan Pablo Deverill, que a més és líder, compositor, guitarrista i cantant de la banda argentina de punk & grunge iWÁNiDO, creada a la fi dels 90 i amb cinc discos d’estudi a l’esquena, l’últim d’ells gravat a Barcelona.

Després de realitzar una segona gira europea amb iWÁNiDO, Juan Pablo, bonaerense d’origen espanyol, decideix establir-se a Eivissa i, ja a la post pandèmia, posa en marxa aquest nou xou a base de cançons de folk i rock en format acústic. Les lletres giren entorn a assumptes com l’amor universal, la consciència i la connexió entre els éssers, contagiant empatia allà on va. A les seues cançons es suma una selecció de versions en espanyol i anglès de temes populars de tots els temps. El repertori varia segons els músics que l’acompanyen, i a vegades també actua en solitari.

Vídeos

‘Enjoy the Silence'

‘Vente'

'Love Song'

'Never Tear us Apart'