TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Pop / Rock

Concert extra del famós grup argentí Ciro y los Persas, a Venice Bay

6 octubre / 20:00 h - 23:00 h

El recinte Venice Bay, de Concept Hotel Group, i la zona exterior de l’Auditori Caló de s’Oli han acollit el 4 i 5 d’octubre la IV edició del Festival Sonorama Ribera Goes to Ibiza. Per a tancar l’esdeveniment s’ha previst aquest concert a la jornada següent, amb una de les bandes argentines més potents del moment, amb una llarga trajectòria.

La història de Ciro y los Persas comença el maig de 2009, quan la llegendària banda Los Piojos va fer l’últim concert a l’Estadi de River Plate, després de 20 anys d’èxits actuant als principals escenaris del país. Es varen acomiadar davant més de 70.000 persones i, als pocs mesos, el cantant, Andrés Ciro Martínez, va posar en marxa el seu nou projecte, Ciro y los Persas.

En el seu primer any de trajectòria varen oferir els primers concerts a través d’una gira nacional, varen editar el disc Espejos i varen obrir els concerts de Paul McCartney durant la seua gira per l’Argentina. Ciro, a més, va interpretar l’himne nacional per a la Selecció Argentina de Futbol, dirigida per Diego Armando Maradona, en el seu últim partit abans del Mundial 2010.

El 2012 va arribar el seu segon àlbum, 27, i, a continuació, varen tornar als grans estadis que ja havien freqüentat amb Los Piojos, amb dos concerts monumentals a Ferro Carril Oeste, el 2014, que es varen convertir en un àlbum i un DVD titulats Qué placer verte otra vez. El seu següent disc, Naranja Persa 1, va ser presentat a Vélez Sarsfield, davant 45.000 persones, i amb Naranja Persa 2 per fi varen tornar a l’estadi River Plate, davant 60.000 persones. Així va ser com Ciro es va convertir en l’únic artista argentí que ha actuat allí amb dos projectes diferents. També compta amb el rècord de presentacions al mític Estadi Luna Park de Buenos Aires, havent tocat allí més de 65 vegades amb els dos grups.

Un altre moment destacat en la carrera de Ciro y los Persa va ser el seu paper de teloners en el concert de The Rolling Stones a la Ciutat de La Plata, el 2016. El mateix havia succeït ja amb Los Piojos a la gira de 2006 dels Stones. També ha girat per l’Uruguai, Xile, Bolívia, Paraguai, els Estats Units, Mèxic, Espanya, Anglaterra, França, Alemanya, Itàlia, Rússia i Qatar, entre altres països.

Durant la pandèmia, Ciro va idear una trilogia de discos conceptuals per a celebrar els seus 30 anys en la música. Així han sortit ja els dos primers àlbums: Guerras (Un viaje en el tiempo), que és un disc acústic amb el qual repassa els seus primers 30 anys de trajectòria i que es va presentar al Teatro Ópera de Buenos Aires realitzant més de 10 funcions el 2021; i Sueños, el segon de la trilogia, aquesta vegada en format simfònic, presentant-se als principals teatres de l’Argentina, inclòs el Teatro Colón, un dels més importants del món.

Finalment, cal destacar el xou que va organitzar la banda durant el Mundial de Qatar 2022, a l’amfiteatre de Katara, aconseguint una altíssima repercussió a nivell nacional, ja que va ser transmès gratuïtament a tot el país. A més, varen realitzar un altre xou al FIFA Fan Fest per a més de 50.000 persones.

Avui en dia, tenir l’oportunitat de veure a Eivissa a Ciro y los Persas constitueix una oportunitat insòlita i difícilment repetible.

Entrades
38,50€
Comprar entrades
Envia l'esdeveniment als teus amics

Organitzador

Concept Hotel Group
Telèfon:
+34 971 393 268
Email:
info@theconcepthotels.com
Veure la web de l'organitzador
Mapa