TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Indie / Pop / Rock

La La Love You, Varry Brava, Comandante Twin, Green Valley i Glotón, a Sonorama (Venice Bay)

4 octubre / 16:30 h - 23:00 h

El recinte Venice Bay, de Concept Hotel Group, i la zona exterior de l’Auditori Calo de s’Oli acullen el 4 i 5 d’octubre la IV edició del Festival Sonorama Ribera Goes to Ibiza, que comptarà amb la participació d’un total de 17 grups de tot el país, així com activitats paral·leles, exposicions i xerrades. Aquesta primera jornada verpertina es celebra a Venice Bay, requereix entrada i compta amb les actuacions de La La Love You, Varry Brava, Comandante Twin, Green Valley i Glotón.

El programa alterna dos jornades diürnes de concerts gratuïts a Calo de s’Oli, amb dos més en horari de tarda-nit, que requereixen entrada i que es desenvoluparan al recinte Venice Bay, situat al costat del Paradiso Ibiza Art Hotel, al carrer Lugo. En tots dos espais hi haurà també food trucks i barres. Les activitats complementàries tendran lloc al mateix allotjament i a l’Hotel Gran Paradiso, també situat al costat. Les localitats de pagament poden adquirir-se a la pàgina web del certamen, on els aficionats de fora de l’illa també poden reservar estades. L’entrada per els dos dies a Venice Bay surt per 78,50 €, mentre que les entrades per a cadascuna de les dos jornades costen 43,50 €.

Sonorama Ribera és un festival de música indie que, des de 1998, es celebra el mes d’agost a la localitat burgalesa d’Aranda de Duero, organitzat per l’associació cultural Art de Troya. Des de 2021 i en col·laboració amb la cadena hotelera eivissenca Concept Hotel Group, compta amb una versió eivissenca, que es desenvolupa a la zona turística de Cala de Bou. En ella participa una representació dels grups que protagonitzen el cartell d’Aranda de Duero. El certamen compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Josep, Sant Josep és Música i el Consell Insular d’Eivissa.

A continuació, una mica d’informació sobre les bandes participants:

 

LA LA LOVE YOU

La La Love You és un grup de música pop punk originari de la localitat madrilenya de Parla, amb més de 2,6 milions d’oients mensuals a Spotify. Els seus membres són Roberto Amor (veu i guitarra), David Merino (veu i guitarra), Lydia Carré (cors i baix) i Oscar Hoyos (bateria). Han publicat tres discos: Umm… Que rico! (2009), La La Love You (2013) i Blockbuster (2023), a més de diversos singles, com ‘El fin del mundo’ (2019), que va ser triple disc de platí.

 

VARRY BRAVA

Varry Brava és una banda de indie pop divertida, descarada i hedonista, sorgida a Orihuela el 2009. La formen Óscar Ferrer (veu), Aaron Sáez (teclats) i Vicente Illescas (guitarra). El seu nom procedeix d’unir el de Barry White amb la cançó ‘Brava’, de Mina Mazzini. Una formació creada pel divertiment dels membres de la banda i del públic, amb unes primeres cançons que bevien del pop espanyol dels 80, amb exemples com Nacha Pop i Ràdio Futura, inclosa l’estètica glam, per a anar incorporant progressivament tocs electrònics i altres. Tenen set àlbums: Demasié (2012), Bravissimo (2013), Arriva: 16 horas de juego y 4 litros de bebida energética (2014), Safari emocional (2016), Furor (2018), Hortera (2020) i Sharipop, que acaba de sortir del forn aquest 2024. A més, el 2022 varen participar al Benidorm Fest, on varen competir per a representar a Espanya al festival d’Eurovisión d’aquell any, amb el tema ‘Rafaella’, quedant en sisè lloc.

 

COMANDANTE TWIN

Grup de pop rock sorgit a Tarifa l’estiu de 2015, format per Eduardo Santos de Bedoya (veu i composició), Humber Iglesias Cavada (guitarra) i Nicolás Iglesias Cavada (teclats). Després d’un primer EP, Arritmia, llancen el primer disc, 1984 (2017), produït per Pachi García Alis, que els consolida com a banda emergent i els fa girar per tota Espanya. El segon àlbum, Hoy (2019), el graven amb José Caballero a la producció, omplint sales com Joy Eslava i participant a molts festivals. El 2020 el Sonorama Ribera tria la seua cançó ‘En tu ribera’ com a himne del festival, en col·laboració amb Varry Brava i El Langui. Ja el 2021 graven Sangrar a borbotones, el tercer LP, incrementant el seu èxit.

 

GREEN VALLEY

Green Valley és un grup de reggae i dancehall, impulsat pel raper basc Ander Valverde, el cognom del qual, traduït a l’anglès, li posa nom. Tenen una llarga trajectòria que els ha portat a actuar internacionalment per països llatinoamericans com l’Argentina, Xile, Mèxic, l’Uruguai, Costa Rica, el Perú o Colòmbia, entre altres, i amb públics multitudinaris. La formació ha fet bona part de la seua història ja establerta a Barcelona. A més d’Ander Valverde, que exerceix com a vocalista i compositor, componen la banda Ander Larrea (guitarra), Dani Lamperez (teclats i producció), Egoitz Uriarte (baix) i India Vila (bateria). Els seus àlbums són En tus manos (2010), Mírame a los ojos (2010), La voz del pueblo (2012), Hijos de la tierra (2014), Ahora (2016), Bajo la piel (2019) i La llave maestra (2022).

 

GLOTÓN

Glotón és un nou projecte de música pop nascut a Aranda de Duero i liderat per Javier Ajenjo, director del Sonorama. Ell posa la veu i la guitarra, i l’acompanyen Alberto Ortego (bateria), Javier Abad (bateria), Álvaro Molinero (baix i cors), Santi Espasandín (guitarra) i César Quero (guitarra). Amb el seu nou àlbum, Nuestro pequeño infinito, acabat de publicar, estan vivint una segona joventut musical. La producció ha estat a càrrec del prestigiós José Caballero.

 

Entrades
43,50€
Comprar entrades
Mapa