TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock / Soul / Funky

Noemi & David

Duo format per la cantant Noemi Funes i el guitarrista David Herwig Viladoms, tots dos pertanyents al grup de versions Groove Garage, amb el qual interpreten temes propis.

La cantant Noemi Funes i el guitarrista David Herwig Viladoms formen part del grup de versions Groove Garage, amb el qual passen pel tamís del funky temes molt coneguts de rock, pop, soul… El 2024 han creat aquest duo amb l’objectiu d’escriure cançons junts i obrir una nova finestra a la creativitat a través d’un repertori propi.

David va començar a interessar-se per la música als 5 anys, però no va ser fins als 11 quan es va posar a aprendre guitarra, passant per diversos estils com blues, rock i fins i tot flamenc. Actualment està involucrat en diversos projectes musicals i realitza labors de producció en un estudi de gravació professional. Noemí va ser part del Cor Ciutat d’Eivissa des de petita, fins que va marxar fora de l’illa per a cursar estudis universitaris. També freqüentava els karaokes amb la família. A més, ha col·laborat al disc Immaculate Ibiza d’Esteban Lucci, cantant cançons eivissenques. El duo Noemi & David ha accedit a la final de la primera edición del concurs musical ‘Pel Nostra Cantar’.