TOP

Vegeu tots els músics
Folk / Rock

Llop solitari

Projecte de Josep Marí, creador del grup Sonora i anteriorment a Maraña i Blackwater, on ofereix un espectacle intimista, amb cançons en eivissenc compostes per ell.

Llop Solitari és un projecte del músic eivissenc Josep Marí, en el qual actua en solitari, en un format acústic, interpretant cançons de la seua autoria amb lletres escrites en eivissenc que oscil·len del rock al folk. Marí va començar la relació amb la música als 18 anys, quan va poder adquirir la primera guitarra, rebent algunes classes, però aprenent sobretot de manera autodidacta. Les seues primeres experiències a l’escenari varen ser com a baixista de la banda Maraña, en la qual va estar cinc anys. Després de dissoldre’s, part dels seus components varen crear el grup Blackwater, on Josep va seguir al baix uns altres sis anys.

Un temps després, va posar en marxa una nova banda, Sonora, dedicada al rock instrumental, en la qual ja tocava la guitarra. Després de la retirada d’aquesta formació, es va dedicar a compondre i cantar cançons en català, tirant de la llengua natal per a expressar sentiments més profunds. D’aquesta experiència sorgeix Llop solitari.