TOP
Actualitat
Joan F. Ribas

Aquest diumenge, gran final del concurs musical ‘Pel Nostre Cantar’ a Caló de s’Oli

L’Auditori Caló de s’Oli acull aquest diumenge, 15 de setembre, la final de la primera edició del concurs musical de cançons en català ‘Pel Nostre Cantar’, que organitza la Associacio de Musics d’Eivissa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Josep. Els cinc finalistes que han aconseguit passar a aquesta última fase actuaran a partir de les 13 hores, perquè el jurat pugui avaluar la qualitat musical, interpretativa i de la lletra de cada proposta. Les actuacions són obertes al públic, es celebren a l’auditori exterior i a més hi haurà barra i food trucks. La festa es prolongarà fins a la tarda.

Els grups i artistes que han aconseguit passar a la final són Kin Blau, Animals Marins, Noemi & David, Sueneus i Llop Solitari, tots ells pitiusos. El concurs s’emmarca en la setmana ‘Units pel Nostre Parlar’, que desenvolupa l’Ajuntament de Sant Josep, i les dos condicions principals que han afrontat els participants són que les cançons estiguin compostes per ells i les lletres estiguin escrites en català.

Els grups podran actuar fins un màxim de 30 minuts cadascun i el guanyador obtindrà com a premi la producció i gravació d’una de les seues cançons, un any de soci gratuït a l’Associació de Músics (per a tots els components en el cas d’una banda), 20 hores gratuïtes a la sala municipal d’assaig que coordina aquest col·lectiu i esments i publicitat a les xarxes socials i web de l’associació.