TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Folk / Rock

Lèpoka, Los Ministros del Rock, The Groovy Brothers i Aiyé Batucada, a Sant Agustí

28 agost / 21:00 h - 29 agost / 01:00 h

Lèpoka

Primera nit de concerts del programa de festes de Sant Agustí, que a més coincideix amb el dia gran, que organitzen l’Ajuntament de Sant Josep i els col·lectius socials d’aquesta localitat. El recital, com sempre, tendrà lloc a l’escenari annex a la plaça i comptarà amb les actuacions del potent grup castellonenc Lèpoka i els eivissencs Los Ministros del Rock i The Groovy Brothers, precedits pel cercaviles habitual de Aiyé Batucada i el pregó de les festes a càrrec d’Antonia Marí Ribas, de Can Gaspar. El programa complet pot descarregar-se en aquest enllaç.

Lèpoka, un sextet tipus Mägo de Oz

Lèpoka és una formació de folk i hard rock amb un estil musical que fusiona gaites i violins amb bases molt potents, que recorden l’estil de formacions tan clàssiques com Mägo de Oz. Varen néixer a la fi de 2009 a Castelló de la Plana i cinc anys després, el 2014, ja varen editar el seu primer treball discogràfic, Folkoholic Metal. Després varen arribar Beerserkers (2016), Bibere Vivere (2018), El baile de los caídos (2020) i el més recent, acabat de sortir del forn, Dios está borracho (2024), que els hi ha produït Tato Latorre i que eleva la proposta musical de la banda a terrenys més festius encara si cap, amb uns xous en directe que llancen al públic a ballar.

El grup està integrat per Jaume (bateria), Popez (guitarra), Zarach (vents), Zaph (baix), Dani (violí), Dio (guitarra) i Dani (veu). Al llarg de la seua carrera, han realitzat multitud de gires per tot el país, recorrent els principals festivals de metal, i també han actuat en diversos països llatinoamericans, aconseguint diversos sold out a llocs com Santiago de Xile o Ciutat de Mèxic. Tenen 220.000 oients mensuals a Spotify.

Los Ministros del Rock, una nova banda de rockers habituals

Los Ministros del Rock

Los Ministros del Rock són un quintet de rock dur creat el 2024 i que té una característica que el fa únic: trasllada al territori del rock dur cançons pop d’artistes com George Michael, Roxette, The Smashing Pumpkins o Britney Spears, entre altres.

Tres dels músics procedeixen de la formació de rock dur Los Bichos del Espacio. Es tracta del cantant Pablito Kiaro, també veu de Aporopaico, el guitarrista Júnior Diago i el bateria Renato González. A ells se’ls hi sumen el guitarrista Ivan Fridlewsky (Shakatribe, Mind of Storm…) i el baixista Rubén Pérez. Fan música, en definitiva, per a posar al públic a saltar i oferir diversió a dolls.

The Groovy Brothers, clàssics del rock de totes les èpoques

The Groovy Brothers. Foto: Joan F. Ribas

The Groovy Brothers és un dels grups més actius de l’illa i el lidera el rocker incombustible Chris Farley (veu i guitarra), al qual acompanyen Danilo Martínez Boerr (bateria) i Gabriel Martínez Boerr (baix), aquest últim en substitució de Peter Collins, un dels membres fundadors de la banda. Tots són músics professionals, que participen en diferents formacions de l’illa.

El grup interpreta clàssics de rock, blues i soul, des dels anys seixanta al segle XXI. Una selecció de temes acuradament seleccionats per la transcendència i l’impacte en el públic.

Aiyé Batucada, el ritme a peu de carrer

Aiyé Batucada. Foto: Joan F. Ribas

Aiyé Batucada és una banda de batucada assentada a Eivissa, formada per un grup de dones. Juntes interpreten aquest ritme brasiler d’influències africanes, que es caracteritza per l’estil repetitiu i el ritme accelerat. És una de les formacions habituals a les festes de Sant Agustí i tots els anys sol obrir alguna de les jornades de concerts amb una desfilada de carrer al voltant de l’església, que culmina al peu de l’escenari, amb una intensa dosi de ritme i coreografies.

Concert gratuït

Lloc

Plaça de Sant Agustí
Plaça de Sant Agustí, s/n + Mapa de Google
Informació dels músics
Los Ministros del Rock The Groovy Brothers
Envia l'esdeveniment als teus amics
Cartell Festes Sant Agustí 2024
Mapa