TOP

Vegeu tots els músics
Rock

Reflection

Quartet de rock amb un ampli repertori de versions de temes menys coneguts d’artistes tan famosos com Neil Young, Bob Dylan, The Rolling Stones, David Bowie…

Grup format per quatre músics veterans, de llarga trajectòria, amb un ampli repertori de versions en el qual aposten per les cares B; és a dir, els temes menys coneguts, d’artistes i bandes com Bob Dylan, Neil Young, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, David Bowie, Lou Reed, Buffalo Springfield o The Kings, entre altres.

El cantant, guitarrista rítmic i harmonicista és Edwin Huber, un holandès que s’ha passat la vida cantant pels bars al seu país i que el públic eivissenc encara ha de descobrir. Com a guitarrista solista figura el madrileny Roberto Bustamante, també recent a l’illa, amb una llarga trajectòria musical a la península. La base rítmica, per contra, la componen dos músics ben coneguts de l’escena local: el baixista portuguès Armant Graça, integrant també de Somosuno i acompanyant habitual de Pere Vergés, i el bateria argentí Carlos Lemmi, antany a Rockola i actualment també amb Vudu Delta.

Vídeos

Reflection